Ben jij een enthousiaste huidtherapeut die naar een uitdaging zoekt en interesse heeft in de dermatologie?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als huidtherapeut kom je te werken in een zelfstandig behandelcentrum met een enthousiaste groep collega’s die zich er samen verantwoordelijk voor voelen dat alles op deze polikliniek goed verloopt.

Het Dermatologisch Centum De Terp is een zelfstandig behandelcentrum voor medische en cosmetische dermatologische zorg. Die zorg leveren wij met een team van 10 enthousiaste en professionele medewerkers. Een ieder levert vanuit zijn deskundigheid en competenties een bijdrage aan de zorg. Van alle medewerkers wordt verwacht dat zij, vanuit hun functie en kwaliteiten, hieraan een actieve bijdrage leveren. Goede patiëntenzorg, gastvrijheid en zorgvernieuwing staan bij ons hoog in het vaandel.

Lees hier meer over onze website www.zbcdeterp.nl.

Wat ga je doen

Je zal zelfstandig werkzaamheden uitvoeren en bent verantwoordelijk voor je eigen huidtherapeutisch spreekuur. Ook zal je nauw samenwerken met de verschillende dermatologen, waardoor jij veel afwisseling hebt in jouw werkzaamheden.

Dit past helemaal bij jou:

Je verricht werkzaamheden gericht op de huidtherapeutische en dermatologische patiëntenzorg. Je ondersteunt de arts in bepaalde behandelingstrajecten en tijdens het spreekuur, door bijvoorbeeld relevante informatie te verstrekken en de arts bij verrichtingen en onderzoeken te assisteren. Je werkt mee aan de kwaliteit van zorg door ook overstijgende taken op te pakken, zoals patiëntervaringen meten, inrichting en planning van spreekuren.

Voor deze functie zoeken wij een collega die…..

  • in het bezit is van een diploma huidtherapeut HBO
  • KP en NVH geregistreerd is
  • vast inzetbaar is voor 24 – 40 uur per week
  • een enthousiaste teamspeler is, die kan multitasken
  • beschikt over prima sociale vaardigheden, die flexibel en stressbestendig is
  • computervaardig is en beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal
  • actuele werkervaring in een zelfstanding behandelcentrum of zorginstelling is een pré
  • we rekenen we op jouw representativiteit en je bent klantgericht richting de patiënt.

Wij bieden

Naast een fijne en gezellige werksfeer binnen een professioneel en ambitieus team bieden wij arbeidsvoorwaarden conform de CAO Zelfstandige Klinieken Nederland. Soort dienstverband: Deeltijd of Voltijd

 

Interesse? Herkent u zich in deze functie? Stuur dan uw CV en sollicitatiebrief naar info@zbcdeterp.nl t.a.v. Diane van Leenen. Bij vragen kunt u haar  bereiken op het telefoonnummer 010-4582423.

Vacature huidtherapeute|Stichting Zorginstelling De Terp