Essentials DermaPeeling
Een intensieve peelbehandeling om de dagelijkse balans te behouden bij een normale/jonge huid. Ook is deze peeling uitermate geschikt als eenmalige oppepper of om de huid voor te bereiden op een sterkere, resultaatgerichte DermaPeeling.
DermaPeeling mogelijkheden: Primary Pumpkin Resurfacer, MangoBrite Resurfacer

Peptide Vitality DermaPeeling
Deze huidverzachtende en -verjongende behandeling zorgt voor substantiële resultaten tegen de tekenen van huidveroudering. De werking van deze behandeling stimuleert de huidcellen diep in de huid en bevordert de collageen- en elastineproductie. Fijne lijntjes, een minder stevige huid en schade door zon en omgevingsfactoren worden resultaatgericht aangepakt. Uw huid wordt sterker, gladder en stralender.
DermaPeeling mogelijkheden: Power Peptide Resurfacer, Modified TCA met Retinol.

C Infusion DermaPeeling
Een intensieve peelbehandeling om de huid een boost te geven en een mooie huid te behouden. Vooral de veeleisende en aan de zon blootgestelde huid kan een extra oppepper gebruiken. Geschikt voor ieder huidtype met uitzondering van de gevoelige huid.
DermaPeeling mogelijkheden: Glycolic Acid Resurfcaer level  I & II.

DermaClear DermaPeeling
Deze behandeling levert hoge concentraties anti-acne werkstoffen die tot de kern van het probleem dringen en onder controle brengen. De behandeling maakt uw huid direct zacht en verfijnt uw poriën, waardoor er minder vuil achterblijft. Door op tijd met de behandeling te beginnen, verkleint u het risico op littekenvorming in de toekomst. Ideaal voor de acne-gevoelige en/of vette, dikkere huidtypen.
DermaPeeling mogelijkheden: Pumpkin Resurfacer, Salicylic Acid Peel, Modified Jessner Peel.

SkinBrite DermaPeeling
Deze behandeling is uitermate geschikt voor de hypergepigmenteerde huid. De
werkstoffen dringen diep door in de pigmentcellen en zorgen voor een zachte, maar effectieve vermindering van ongewenste kleurverschillen in de huid. Uw huidteint wordt opmerkelijk egaler.
DermaPeeling mogelijkheden: MangoBrite Resurfacer, SkinBrite Peel. 

Sensitized DermaPeeling
Vraag uw specialist naar de mogelijkheden om uw gevoelige huid voor te bereiden en klaar te maken voor een DermaPeel behandeling uit de overige collecties van DermaQuest.

Stem Cell 3D DermaPeeling
De Stem Cell DermaPeeling pakt alle dimensies van huidveroudering aan door de diepere lagen van de huid de stimuleren waardoor collageen en elastine wordt gestimuleerd. Dit voorkomt en verbeterd alle tekenen van veroudering.
DermaPeeling mogelijkheden: Glycolic Acid Resurfacer Level I&II, Glycolic Acid peel.


Prijzen vanaf €95,-

Nieuwe DermaQuest peelingproducten!|Stichting Zorginstelling De Terp