Majel B.V. | Behandeling van de maand december: PROFHILO!
19.11.2020

Behandeling van de maand december: PROFHILO!

Profhilo® is een behandeling die de laatste jaren enorm populair is geworden. Dit omdat deze behandeling in staat is om de huid te verjongen zonder volume te geven aan het gezicht. De huid herstelt, huidverslapping wordt aangepakt en dit met een 100% natuurlijke bewerking van hyaluronzuur. Het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling omdat het een geheel nieuwe bewerking van hyaluronzuur betreft met hele specifieke voordelen. Het hyaluronzuur is heel natuurlijk, daardoor is er minder kans op bijwerkingen en krijg je een natuurlijk resultaat.

Majel B.V. | Nieuwe DermaQuest peelingproducten!
21.10.2020

Nieuwe DermaQuest peelingproducten!

De herfst is de ideale periode om de huid op te frissen middels een peelingbehandeling. Wij hebben ons assortiment peelings uitgebreid met de professionele peelingproducten van DermaQuest.

Majel B.V. | Week van de Huidtherapie
8.10.2020

Week van de Huidtherapie

Het is de week van de huidtherapie! Een veel gezien huidprobleem bij de huidtherapeut zijn littekens. Littekens ontstaan door bijvoorbeeld een ongeval, een operatie of door acne. Deze littekens kunnen zorgen voor verklevingen, pijn, jeuk, roodheid, verdikking en pigmentverkleuring in de huid. Bekijk de video en ontdek wat de huidtherapeut voor jou kan betekenen.

Majel B.V. | Covid en uw bezoek aan de praktijk
5.10.2020

Covid en uw bezoek aan de praktijk

Wij vragen graag uw medewerking tijdens uw bezoek aan de praktijk.

Majel B.V. | Plasma Lifting
23.09.2020

Plasma Lifting

Plasma lifting is de ideale behandeling om rimpels te verminderen en de huid te liften.

Majel B.V. | Vaatlaser
3.09.2020

Vaatlaser

Rode vaatjes in het gelaat worden teleangiectasieen (tele's) genoemd. Heeft u last van deze roodheid en wilt u meer weten over de behandeling?