Profhilo®

Profhilo® is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (stevigheid) en elastine (rekbaarheid) gestimuleerd wordt. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen.

“Een belangrijk voordeel is dat we met Profhilo® de huid kunnen verjongen zonder volume te geven aan het gezicht. De huid herstelt, huidverslapping wordt aangepakt en dit met een 100% natuurlijke bewerking van hyaluronzuur.”

De behandeling is geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Ook voor mannen en vrouwen die een natuurlijk huidverjongend effect willen en de stap naar een “echte” filler (nog) niet zien zitten. Ook kan de behandeling goed gecombineerd worden met een filler of botox behandeling of als aanvulling op een andere behandeling.

Zones:

  • Gezicht
  • Nek / hals
  • Decolleté
  • Handen 


Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans.Behandeling

Op 5 punten aan elke zijde van het gezicht wordt een kleine hoeveelheid Profhilo geïnjecteerd. Na 28 dagen volgt een tweede behandeling. In totaal zijn er 2-3 behandelingen nodig. Daarna wordt geadviseerd om ongeveer 1 x per jaar een onderhoudsbehandeling te laten uitvoeren. 

Prijzen 

€350 euro per behandeling (2 ml)

Na de behandeling

Ongeveer 15 minuten na de behandeling kunt u nog kleine bultjes zien van waar het product is ingespoten, daarna ziet u er niets meer van. Het is belangrijk dat u de dag van de behandeling geen make-up gebruikt.