De behandeling

Uw PMU behandeling wordt uitgevoerd door onze huidtherapeut Nina van der Meer. Nieuwe PMU wordt uitgevoerd in 2 behandelingen, alleen dan kan het optimale resultaat worden gewaarborgd. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door geleidelijk meer pigment aan te brengen in de huid. Tussen elke behandeling zitten 6 weken. Bij de eerste behandeling worden uitgebreid uw wensen besproken qua vorm en kleur. Nadat de huid verdoofd is met lidocaïnecrème begint de pigmentatie. Na de eerste behandeling is de kleur iets donkerder dan gewenst, na 3 tot 4 dagen gaat de huid schilferen en wordt de pigmentatie lichter. Bij de volgende twee behandelingen worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit.

TIP: De eerste drie dagen mag uw permanente make-up niet nat worden, daarom is het advies om uw haar op de dag van de behandeling te wassen.

Sommige behandelingen kunt u (deels) terugkrijgen van de zorgverzekeraar. Heeft u een litteken, alopecia areata, een borstreconstructie moeten ondergaan of heeft u een andere reden? Informeert u bij ons naar de mogelijkheden.

Eerst overleggen wij met u!

Onze huidtherapeut adviseert u graag bij het maken van de voor ú mooiste wenkbrauwen die bij uw gezicht passen. Voordat zij gaat werken, tekent en bespreekt zij de vorm en kleur.
Op het moment dat u tevreden bent, wordt er gestart op de tekening met pigmenteren. Zo krijgt u precies het model dat u wenst.


Verschillende technieken  

Hairstroke techniek

Er zijn vele technieken om een wenkbrauw op te bouwen:

  • Schaduwtechniek  Geschikt voor mensen met een complete vorm maar te dun ‘begroeid’ en voor hen die het effect van een poederige wenkbrauw wensen.
  • Ombré techniek  De wenkbrauw is vooraan mooi poederig en transparant terwijl hij naar de staart toe voller en strakker wordt.
  • Hairstroketechniek  Is het tekenen van hele dunne haartjes, deze techniek geeft het meest natuurlijke resultaat.

 

Na de behandeling krijgt u een nabehandelingsformulier en een nabehandelingsproduct mee naar huis. Tevens dient u de behandelde huid 3 dagen droog te laten, dus geen water, niet zwemmen, sporten en sauna enzovoort.

Permanente Make-up blijft 1-3 jaar mooi, afhankelijk van de kleur, plaats en leeftijd. U kunt het beste een nabehandeling nemen als de kleur dermate vervaagt, dat u wilt gaan bijtekenen. Meestal volstaat dan één nabehandeling.


Prijzen

BehandelingPrijs
Nieuwe set wenkbrauwen, 3 behandelingen€ 375,-
Nabehandeling wenkbrauwen na 1 jaar€ 115,-
Nieuwe eyeliner, 3 behandelingen€ 325,-
Nabehandeling eyeliner na 1 jaar€ 115,-

Sommige behandelingen kun je (deels) terugkrijgen van de zorgverzekeraar. Heb je een litteken, alopecia areata, een borstreconstructie moeten ondergaan of heb je een andere reden? Vraag de zorgverzekeraar naar de mogelijkheden!  

Ontmoet onze specialisten

Wie zijn uw behandelaars?

Bij Majel werken de (cosmetisch) dermatoloog en huidtherapeut nauw samen om een zo mooi mogelijk behandelresultaat te behalen. Onze medewerkers zijn specialisten op hun terrein en waarborgen kwaliteit door met regelmaat nascholing en trainingen bij te wonen.

Marit Loedeman
Huidtherapeute
Bij Majel sinds: 2021
Majel B.V. | Marit Loedeman